Friss Adatvédelmi Nyilatkozatunkban megtalálja, hogyan gondoskodtunk adatai védelméről. Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.   Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Karóra trendek 2017-ben

A karóra napjainkban több mint egyszerű használati eszköz, ékszerként és divatos kiegészítőként is funkcionál, emiatt sokan nemcsak egy óra tulajdonosai, hanem legalább 2-3 darabnak, így hangulatukhoz, és ruházatukhoz tudják hangolni a karórák küllemét. A karóra divat is folyamatosan változik, átalakul, így szembetűnő változásokkal találkozhatunk e téren.

Az egyik legfeltűnőbb trend 2017-ben az úgynevezett maszkulin karórák, amelyek hangsúlyos darabok, de a legtöbb termék esetében kövekkel igyekeznek lágyítani megjelenésükön, de a méretükön ez nem sokat változtat. A klasszikus darabok sem mentek ki a divatból, így fém- és bőrszíjas változatokat is bátran hordhatunk,emellett a kerámiából vagy szilikonból készült szíjak is rendkívül keresettek. A fehér és fekete karórák mellett a vörösarany színűeket vásárolják előszeretettel, a trend azonban már halad az acél, a fehér arany és az ezüst irányába. A sportosabb karórákat egészen élénk színekben is beszerezhetjük.

Órakereskedésünkben megtalálja az idei év slágertermékeit is! 


Stílusos karórát keres kedvező áron? – Nálunk megtalálja!

Napjainkban a karórák viselése nemcsak a praktikumot szolgálja, hanem a divatot is, különböző stílusban állnak rendelkezésünkre a termékek, kiválasztásuk csakis a saját stílusunktól és igényeinktől függ.

A másik nélkülözhetetlen szempont karórák beszerzésekor az ár-érték arány, többek között ezt is figyelembe véve órakereskedésünk kínálatával igyekszünk minden igényt kielégíteni. Termékeink között stílusos karórákat találhat, kedvező árakon, így egy-egy divatosabb darabért nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia. Folyamatosan figyeljük a karóra divat alakulását, változásait, ezért kortól és nemtől függetlenül mindenki megtalálja a saját ízléséhez illő terméket, amivel még egyedibbé teheti megjelenését az óra tulajdonosa. Karóráink minőségi, márkás termékek, amik hosszú éveken keresztül biztosítják azt, hogy időben odaérjünk bárhova, és ne késsünk le fontos találkozókat, megbeszéléseket!

Válasszon stílusos karórát órakereskedésünkből


Érdekességek az órákról I.

Az okostelefonok korát éljük, a pontos időt már könnyen megnézheti bárki a telefonjáról. Ennek megfelelően a karóra napjainkban már inkább ékszer, öltözékünk díszítőeleme, mellyel egyéniségünket fejezzük ki. De honnan is indult az órák története? A mai hordozható órákhoz hasonló szerkezetek 1500 körül jelentek meg, és Peter Henlein nevéhez fűződnek, ezeket hívják „nürnbergi tojásoknak”. A zsebóra őseként említik őket, bár méretük szempontjából ezek még nem fértek el az ember zsebében.

Az 1500-as évek végére alakultak ki a ma is használatos kerékbillegő-szerkezetek. A hajszálrugót Christiaan Huygens fedezte fel 1675-ben, de az angol szakirodalom Robert Hooke-ot tartja a felfedezőjének. Így született meg a ma is használatos órák szabályzó eleme. Ezáltal a felfedezés által hordhat a mai modern ember egy remek kiegészítőt, így a karóra szinte minden ember karján ott van. Széles karóra kínálattal és folyamatos akciókkal várjuk érdeklődőinket! Ha minőségi, ám olcsó karórát keres, nézzen körül nálunk!


Érdekességek az órákról II.

A karóra története hosszú évszázadokra nyúlik vissza, ám a mai modern szerkezeteket szinte minden ember hordja. Lássuk, hogyan is folytatódott a történet!

1764-ben, John Arnold neves angol óramester műhelyében készült el az első működőképes óra, mely szinte remekműnek számított. III. György angol királynak készített egy pecsétgyűrűt, melynek köve helyére építette az órát. Ez a különlegesség cilinderjárattal működött, és negyedütős ismétlőszerkezetet tartalmazott. Mai szemmel nézve is csúcsminőségű szerkezet volt. Az órák fejlesztését az államok is támogatni kezdték, hiszen a hajónavigációban szükséges eszköznek számított. A földrajzi hosszúságot a helyi és a referenciának számító kikötő idejének összehasonlításával akarták meghatározni. Jó megoldás lett volna, ha egy pontos órát vihettek volna a fedélzetre, és a nap helyi delelésének segítségével, valamint az otthoni idő összevetésével meghatározható lett volna a földrajzi hosszúság. 1714-ben Anna királynő egy 20000 fontos pályázatot írt ki, mellyel a pontos óra kifejlesztését kezdeményezte.

Napjainkban már pontos, korszerű és számos funkcióval ellátott karórák közül válogathatnak az érdeklődők. Nézzen körül Ön is kínálatunkban, ahol folyamatos akciókkal és olcsó karórákkal várjuk!


Az ideális ajándék hölgyek számára

Nem ritka jelenség, amikor egy férfi nagy gondban van, hogy vajon mivel is ajándékozhatná meg párját egy olyan jeles eseményen, mint például a születés- és névnap, vagy éppen évforduló. Ilyenkor rendkívül nehéz dönteni, hiszen olyan ajándékot érdemes választani, ami minőségében, esztétikumában és anyagi vonzatában is megfelel az elvárásoknak.

A webáruházunkban kapható Guardo karóráknál keresve sem találhat ideálisabb ajándékot párja számára, hiszen kínálatunkban a hétköznapi használatra alkalmas, illetve az aktuális divatnak megfelelő, egyedi, különleges kialakítással rendelkező női karórákat is megtalálhatja. Választását nagymértékben megkönnyítheti, ha párja meglévő ékszereihez választja a karórát, hiszen így garantáltan elkerülhető egy melléfogás. Például, ha arany vagy ezüst kiegészítőket hord kedvese, akkor feltétlenül érdemes ezeknek a színével ellátott órát venni.

A Guardo karórák előnye továbbá, hogy a magas színvonal ellenére nem kell komplett vagyonokat elköltenie, hiszen a márka nem titkolt célkitűzése, hogy az esztétikai szépséget és színvonalat szélesebb rétegek számára elérhetővé tegye! Tekintse meg széles kínálatunkat, és rendeljen tőlünk bátran!

 


Hogyan gondoskodjak a karórámról?

Órakereskedésünkben megvette álmai Guardo óráját és szeretné még sokáig élvezni ezt a könnyed eleganciát?

A karórák gondos odafigyelést igényelnek, főleg a szíjat fontos karbantartani, megfelelő tisztítással. Nem csak az élettartam sokszorosítható meg, különböző tisztítási módszerek segítségével megkímélheti és csillogóvá varázsolhatja kedvenc kiegészítőjét.

Órakereskedésünk kínálatában egyaránt megtalálhatja a fém és bőr óraszíjas modelleket. Lássuk, hogyan kell tisztítani őket!

  • A fém óraszíjak esetében mosogatószeres vagy szappanos vízzel érdemes végezni a tisztítást. Ha makacs a szennyeződés, bátran használjon hozzá fogkefét! Sima vízzel öblítse le a tisztítás után és hagyja megszáradni!
  • A bőr óraszíjak esetén is alkalmazhatja a szappanos vizes lemosást, majd hagyja teljesen megszáradni! A száradás után érdemes egy kis krémmel bekenni, így megelőzheti a kiszáradást és a berepedezést. A felesleges krémet törölje le egy puha rongy segítségével, majd fényesítse át!

Rendelje meg kedvenc karóra modelljét órakereskedésünk kínálatából, és élvezze hosszú időn át a kiváló minőséget!

 


Amit a vízálló karórák szervizeléséről tudni érdemes

A vízálló karórák rendkívül praktikusak, azonban érdemes tudni, hogy a vízállóság nem maradandó tulajdonság. Az üveg, korona és a tömítések idővel elhasználódnak. Az üveg alatt található kondenzvíz segítségével felderíthető, hogy az óra belsejébe nedvesség került. A sérülés magával vonhatja azt, hogy a vízállóság már nem látja el igazi funkcióját. A koronát ért ütés során mikronyílás keletkezik, és máris utat tör magának a víz az óra belső részében.

A rendszeres óraszervizzel és gondos ápolással megtartható a vízállóság. Karóráját érdemes ellenőriztetni az uszodai vagy búvárszezon kezdetekor a megfelelő órakereskedésben. Az időközönkénti elemcseréknél szintén ajánlott elvégeztetni a vízállóság ellenőrzését is, a komoly problémák elkerülése érdekében. Figyeljen oda arra, hogy a szerviz instrukcióit tartsa be! 

Órakereskedésünk nem csupán forgalmazza a karórákat, óraszervizünk a tulajdonosok rendelkezésére áll különféle meghibásodások, sérülések esetén is! Ha még nem választott Guardo órát, tekintse át kínálatunkat, széles választékkal várjuk! 


Hogyan válasszunk férfi karórát?

Vannak olyan ajándékötletek, amelyekkel szinte mindenkinél nyert ügyünk van. Az egyik ilyen választás a karóra. A kérdés már csak annyi, hogyan és milyen szempontok alapján válasszunk ajándékba férfi karórát. Elsősorban az óra stílusa lehet irányadó. Fontoljuk meg, hogy akinek szánjuk a meglepetést, milyen környezetben fogja legtöbbször viselni az órát. Az üzleti szférában mozog és többnyire öltönyben, elegáns öltözékben jár? Esetleg a sportosabb, hétköznapibb stílust részesíti előnyben? Gondoljuk át, hogy naponta, vagy csupán alkalmanként viselné a kiválasztott órát. E kritériumok mentén már leszűkíthetjük a lehetőségeket az óra méretére, színére, alapanyagára, az óraszerkezetre és az árára is. Az igazán stílusos és értékes férfi karóra hosszú távra szól, így csak akkor érdemes emellett az ajándék mellett dönteni, ha valóban minőségi darabot választunk. Forduljon hozzánk bizalommal, és bátran válogasson órakereskedésünk kínálatából!

 

 


A luxus új szintje: Kerámia karóra

A karóra több egyszerű időmutató eszköznél, hiszen ha igazán szép és stílusos kivitelezésben készül, akkor ékszerként is megállja a helyét. A női karórák között is szép számmal találunk olyan darabokat, amelyek könnyedén felveszik a versenyt bármelyik klasszikus, elegáns karkötővel.

A Guardo Luxury kerámiaszíjas női karórája pontosan ilyen modell. Ez a karóra nem csupán szép, de egyedülállóan különleges is. Az óraszíjat ugyanis valódi, kerámiából készült díszlapok egészítik ki. Ez a női karóra maga a megtestesült elegancia, ami akár egymagában is tökéletes és teljes értékű kiegészítőként funkcionál különleges alkalmakkor, a hétköznapokban pedig képes feldobni az egyszerű outfiteket is.

Az arany és a fekete kombinációja, a kerámia és a fém párosítása egyszerre kölcsönöz viselőjének elegáns és exkluzív megjelenést. Válogasson órakereskedésünk kínálatából, és rendelje meg az Önhöz legközelebb álló modellt! Döntsön az időtálló stílus mellett, döntsön a

Guardo karórák mellett! Tekintse meg Guardo S0395-3 karóránkat!


Üzleti ajándék? Válasszon minőségi, elegáns karórát!

Manapság, aki vállalkozásba kezd, vagy már régebb óta mozog az üzleti világban, tudja, hogy a jó üzleti kapcsolatokat meg kell becsülni. A lojalitás napjaink egyik legritkább erénye, éppen ezért fontos, hogy jutalmazzuk azokat, akik ezzel rendelkeznek. Egy üzleti ajándék kiválasztása azonban sosem egyszerű!

Fontos először is, hogy ismerjük üzlettársunk ízlését és személyiségét. Az ajándék, melyet választunk, ne legyen túl hivalkodó vagy tolakodó! Egy elegáns karóra tökéletes választásnak bizonyulhat! Hogy miért? A karórák világa igen széleskörű, számtalan stílusban és kivitelben állnak rendelkezésünkre. Segítségükkel úgy nyújthatunk személyre szóló ajándékot, hogy az megfeleljen az üzleti etikettnek, ugyanakkor kedves gesztusnak minősüljön.

Egy elegáns karórának, legyen szó hölgyről, úrról, fiatalabb, vagy idősebb korosztályról, mindenki örül. Tekintse meg órakereskedésünk kínálatát, és válogasson Ön is kedvére! Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot szakértő munkatársainkkal!


Analóg óra? Még nem járt le az ideje!

Manapság már számos óratípus közül választhatunk, ha szeretnénk megtalálni a számunkra legtökéletesebbet. Mielőtt még a dizájn miatt esnénk gondolkodóba, az első probléma, amellyel szembetaláljuk magunk, az nem más, mint hogy digitális vagy analóg karórát szeretnénk?

Az analóg karóra számos előnnyel bír digitális társával szemben, így talán nem meglepő, hogy máig töretlen a sikere, annak ellenére, hogy nagy múltra tekint vissza. Mivel itt nem egy olyan szerkezetről van szó, amelyhez kijelző is tartozik, így sokkal elegánsabb hatást lehet elérni vele. A mutatók kecses ívei, a számlap kellemes színe, mintája lehetővé teszi, hogy egy szép analóg karóra bármely öltözékhez viselhető legyen, míg a digitális órák inkább a sportos ruházat kellékei.

Válasszon bátran Ön is analóg karórát, hiszen kiváló, szinte korlátok nélkül hordható kiegészítőre lel ebben a típusban! Tekintse meg kínálatunkat, és válogasson ízlése szerint termékeink közül – nem fogja megbánni döntését!